Yritykset

Tuotteet yrityksille

Sähköä voi ostaa monella eri tavalla. Millainen ratkaisu on sinun yrityksellesi kokonaisuutena järkevin: kiinteähintainen sopimus, marginaalisopimus vai suoraan pörssihinta?  Sähkökauppa vaatii onnistuakseen sähkömarkkinoiden tuntemusta, aktiivisuutta, järkeviä valintoja ja riskien tunnistamista. Se on juuri meidän parasta osaamisaluettamme.

Paras vaihtoehto löytyy neuvottelemalla asiantuntijoidemme kanssa. Me teemme päivittäin asiakasratkaisuja, joissa parhaiten yhdistyvät toimialan, resurssien ja sähköntarpeen yhteensovittaminen.

Yritysten sähkötarjous

Annamme yksilöllisen tarjouksen yrityksen kulutustietojen perusteella. Voit jättää yhteydenotto-/ tarjouspyynnön sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta.

Kiinteähintainen sopimus

Varman ja vakaan määräaikaisen sopimuksen sopimusaika voidaan sopia vapaasti, muutamasta kuukaudesta useaan vuoteen. Hinta on kiinteä koko sopimusajan, joten se ei vaadi jatkuvaa sähkömarkkinoiden seurantaa.

Määräaikainen sopimus sopii sekä pienille että suurille yrityksille. Uudesta sopimusjaksosta voidaan sopia jo hyvissä ajoin ennen edellisen sopimusjakson päättymistä silloin, kun sähkömarkkinoiden hintatilanne on edullinen.

Image
Image

Marginaalisopimus

Soveltuu yli 1 GWh/v kuluttaville asiakkaille, jotka haluavat seurata sähkömarkkinoita ja olla aktiivisesti mukana päätöksenteossa.

Yksilöllisesti räätälöidyssä marginaalisopimuksessa hintaa ei tarvitse kiinnittää kerralla koko sopimusajalle, vaan hintakiinnitykset tehdään ajallisesti hajautettuna yhdessä asiakkaan kanssa parhaaksi katsottuina ajankohtina. Sopimus mahdollistaa myös spot-hintaisen toimituksen silloin kun ei haluta tehdä hintakiinnitystä.

Marginaalisopimusasiakkaan laskutushinta muodostuu kiinnityshetken Nord Pool -sähköpörssin johdannais- ja aluehintaerotuotteen summasta lisättynä myyjän marginaalilla. Marginaalisopimuksessa sovitaan siis hintamarginaalista, jonka suuruus riippuu asiakkaan sähkönkäyttöprofiilista.

Sähkösalkku

Soveltuu suurille, yli 10 GWh/v kuluttaville asiakkaille, jotka haluavat seurata sähkömarkkinoita ja olla aktiivisesti mukana päätöksenteossa.

Sähkösalkkusopimusta voidaan kutsua myös sähkönhankinnan riskienhallintasopimukseksi. Hintaa ei tarvitse kiinnittää kerralla koko sopimusajalle, vaan hintakiinnitykset tehdään sekä ajallisesti että määrällisesti hajautettuna useassa erässä / hintajakso yhdessä asiakkaan kanssa parhaaksi katsottuina ajankohtina.

Sopimus mahdollistaa myös joko kokonaan tai osittaisen spot-hintaisen toimituksen silloin kun ei haluta tehdä hintakiinnityksiä koko energiamäärälle. Kiinnityksen hinta muodostuu Nord Pool -sähköpörssin johdannais- ja aluehintaerotuotteen summasta lisättynä myyjän marginaalilla. Sopimus tehdään hintamarginaalista, jonka suuruus riippuu asiakkaan sähkönkäyttöprofiilista. Laskutushinta on kiinnityserien energiapainotettu keskiarvo.

Energiapolar toimii asiakkaan asiantuntijana ja antaa markkinainformaatiota ja kiinnityssuosituksia asiakaskohtaisesti sovitun strategian mukaisesti. Sinua palvelee oma yhteyshenkilö, joka toimii asiakkaan salkunhoitajana.

Image

Haluan yrityksellemme sähkötarjouksen Energiapolar Oy:ltä. Alla yhteystietomme ja tiedot nykyisestä sähkönkäytöstämme.

Yrityksen tarjouspyyntö