Kotitaloudet

Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa Energiapolar Oy:n kanssa tekemäsi etämyyntisopimus 14 päivän kuluessa tekohetkestä syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sähkösopimuksen tekemisestä. Eli peruutusaika alkaa siitä hetkestä kun olet tehnyt sopimuksen esim. tarjouslaskurissa tai puhelimessa.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla alla olevalla sähköisellä lomakkeella, postitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi peruuttaa tehdyn sopimuksen soittamalla meille.

Voit käyttää alla olevaa peruutuslomaketta täyttämällä sen, mutta tämän lomakkeen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksen, niin sopimuksemme raukeaa. Jos olet pyytänyt sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, on sinun maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen mukainen korvaus.

Kuluttajasopimuksen peruuttamislomake

Myyntisopimuksen peruutus