fbpx

Kotitaloudet

Peruutusoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa Energiapolar Oy:n kanssa tekemänne etämyyntisopimus 14 päivän kuluessa tekohetkestä syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sähkösopimuksen tekemisestä. Eli peruutusaika alkaa siitä hetkestä kun olette tehneet sopimuksen esim. tarjouslaskurissa tai puhelimessa.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla alla olevalla sähköisellä lomakkeella, postitse tai sähköpostilla. Voitte halutessanne peruuttaa myös puhelimitse tehdyn sopimuksen.

Voitte käyttää alla olevaa peruutuslomaketta täyttämällä sen, mutta tämän lomakkeen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksenne, niin sopimuksemme raukeaa. Jos olette pyytänyt sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, teidän on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen mukainen korvaus.

Kuluttajasopimuksen peruuttamislomake

Myyntisopimuksen peruutus