Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,425 snt/kWh
Sivukartta
Lapin Energianeuvonta
Yritykset>Tuotteet>Sähkösalkku

SähkösalkkuSähkösalkku

Soveltuu suurille, yli 10 GWh/v asiakkaille, jotka haluavat seurata sähkömarkkinoita ja olla aktiivisesti mukana päätöksenteossa.

Sähkösalkkusopimusta voidaan kutsua myös sähkönhankinnan riskienhallintasopimukseksi. Hintaa ei tarvitse kiinnittää kerralla koko sopimusajalle, vaan hintakiinnitykset tehdään sekä ajallisesti että määrällisesti hajautettuna useassa erässä / hintajakso yhdessä asiakkaan kanssa parhaaksi katsottuina ajankohtina.

Sopimus mahdollistaa myös joko kokonaan tai osittaisen spot-hintaisen toimituksen silloin kun ei haluta tehdä hintakiinnityksiä koko energiamäärälle. Kiinnityksen hinta muodostuu Nord Pool sähköpörssin johdannais- ja aluehintaerotuotteen summasta lisättynä myyjän marginaalilla. Sopimus tehdään hintamarginaalista, jonka suuruus riippuu asiakkaan sähkönkäyttöprofiilista. Laskutushinta on kiinnityserien energiapainotettu keskiarvo.

Energiapolar toimii asiakkaan asiantuntijana ja antaa markkinainformaatiota ja kiinnityssuosituksia asiakaskohtaisesti sovitun strategian mukaisesti. Sinua palvelee oma yhteyshenkilö, joka toimii asiakkaan salkunhoitajana. Yhteydenottolomake