Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,425 snt/kWh
Sivukartta
Lapin Energianeuvonta
Yritykset>Tuotteet

Sähkösopimus yritykselle

Sähköä voi ostaa monella eri tavalla. Millainen ratkaisu on sinun yrityksellesi kokonaisuutena järkevin: kiinteähintainen sopimus, marginaalisopimus vai suoraan pörssihinta?  Sähkökauppa vaatii onnistuakseen sähkömarkkinoiden tuntemusta, aktiivisuutta, järkeviä valintoja ja riskien tunnistamista. Se on juuri meidän parasta osaamisaluettamme.

Paras vaihtoehto löytyy neuvottelemalla asiantuntijoidemme kanssa. Me teemme päivittäin asiakasratkaisuja, joissa parhaiten yhdistyvät toimialan, resurssien ja sähköntarpeen yhteensovittaminen.

Yritysten sähkötarjous

Annamme yksilöllisen tarjouksen yrityksen kulutustietojen perusteella. Voit jättää yhteydenotto-/ tarjouspyynnön alla olevan linkin kautta.

» Yhteydenotto-/tarjouspyyntöKiinteähintainen sopimus

Kiinteähintainen sopimus 

Määräaikainen sopimus jopa useiksi vuosiksi, jossa hinta on kiinteä koko sopimusajan. Sopimuksen tekohetkellä on ratkaiseva merkitys, koska koko sopimusajan hinta määräytyy kerralla.

  Tutustu tuotteeseen


Marginaalisopimus

Marginaalisopimus 

Hinnankiinnityksiä voidaan tehdä joustavasti sopimusaikana, mikä pienentää ajoitukseen liittyvää hintariskiä. Mahdollisuus ostaa myös spot-hinnalla.

  Tutustu tuotteeseen


Sähkösalkku

Sähkösalkku 

Toimii kuten marginaalisopimus, mutta tässä hintakiinnityksiä voidaan hajauttaa sekä ajallisesti että määrällisesti useaan erään. Sopii suurille asiakkaille.

  Tutustu tuotteeseen