Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,425 snt/kWh
Sivukartta
Lapin Energianeuvonta

ENERGIAPOLARIN UUTISKIRJEEN SÄÄNNÖT


Energiapolarin uutiskirje on asiakkaille tarjottu mahdollisuus liittyä sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi. Uutiskirjettä tilaavat henkilöt saavat ilmoittamansa sähköpostin kautta ajankohtaista tietoa yhtiön sähkötuotteista ja -palveluista sekä ajankohtaisia vinkkejä sähkönkulutukseen liittyen.

LIITTYMINEN

Energiapolarin uutiskirjeen tilaajiksi voivat liittyä kaikki yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt, joilla on Suomessa toimiva sähköpostiosoite. Listalle voi liittyä Energiapolarin internetsivujen tai kampanjan kautta. Liittyminen on maksutonta.

ARVONTA

Kaikkien uusien uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan kerran kolmessa kuukaudessa kolme (3) S-ryhmän 50 euron arvoista lahjakorttia. Arvonta suoritetaan tammikuussa, huhtikuussa ja heinäkuussa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Energiapolar Oy:n markkinointikanavissa, esimerkiksi verkkosivuilla tai uutiskirjeissä. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon, jolloin arvotaan uusi voittaja. 

Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisensa hylätään ja arvotaan uusi voittaja. Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. 
Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa voittoviestin lähettämisestä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

KIELTO-OIKEUS

Asiakkaan antamia henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin ainoastaan asiakkaan antamalla suostumuksella. Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Asiakas voi erota uutiskirjerekisteristä milloin tahansa pyytämällä tietojensa poistamista listalta tai klikkaamalla sähköpostiviestien alareunassa olevaa linkkiä. Energiapolarilla on oikeus poistaa jäsen listalta, ellei hän täytä yllämainittuja ehtoja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Arvonnan järjestäjä ei vastaa postissa kadonneista tai vahingoittuneista lähetyksistä tai järjestäjästä riippumattomista toimitusesteistä. Energiapolar Oy ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä.
Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Energiapolar Oy maksaa arpajaisveron.