Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 3,669 snt/kWh
Sivukartta
Kilpailut
online.png
 • 21.8.2015 14:00

  Energiapolarin 20. juhlavuoden aikana arvotaan kaikkien sähkösopimusasiakkaiden kesken mieluisia palkintoja. Jo 82 onnellista asiakasta on voittanut jonkun palkinnon. Kevään pääpalkinto lomaviikko Pyhätunturilla lähti Pelloon.

 • 21.8.2015 13:00

  Asiakkaan mukaan hänelle on soittanut Kotimaan energia/voima väittäen Energiapolarin toimituksen jatkuvan vaikka nimi muuttuu

 • 14.8.2015 15:40

  Saimme eilen asiakkaalta ilmoituksen, että perheen nuorelta oli tivattu puhelimessa henkilötunnusta maksamattoman sähkölaskun vuoksi. Nuorella ei ollut maksamattomia laskuja. Energiapolar paheksuu tällaista toimintaa, jonka tarkoitusperät ovat vähintäänkin epäselvät. TOIVOMME ASIAKKAIDEN ILMOITTAVAN MEILLE MIKÄLI VASTAAVAA ILMENEE puh. 016 331 6100. Solmittaessa sähkösopimusta hetun kysyminen on asiallista ja hyväksyttävää, sillä sähkösopimus on luottokauppaa.

 • 17.7.2015 9:52

  Niin vastenmieliseltä kuin se jälleen kerran tuntuikin, käynnistin lomalla ikkunoiden huoltotyöt. Tarkoitukseni oli männyn kukinnan jälkeen vain pestä ikkunat, mutta toisin kävi.

 • 24.6.2015 11:08

  Sähköautoilun edellytykset Pohjois-Suomessa paranevat kun Virtapiste-latausasemaverkosto laajenee Lappiin. Rovaniemi saa ensimmäisen Virtapisteensä syksyllä.

 • 15.6.2015 11:21

  Kesälomille lähtijän muistilistaan kuuluu loma-aikaisesta kukkien kastelusta ja postin tyhjennyksestä huolehtiminen. Harva huomaa kuitenkaan sopia viemärien vesilukkojen ”kastelusta”. Tällä toimenpiteellä voi välttää ikävän viemärihajun lomalta palatessa.

 • 9.6.2015 12:26

  Räp-artisti Talonpoika Lalli on ylpeä omasta kotiseudustaan. – Vaikka musiikki veisi etelään, on pohjoiseen aina hyvä palata, sanoo Keksi-musiikkipalkinnon pokannut nuorimies. – Räpätä voi vaikka sähkömiehen arjesta.

 • 8.6.2015 7:00

  Myönnän olleeni vastarannan kiiski. En todellakaan halunnut, että kukaan tai mikään tulee minun pankkitililleni ja vie minulta rahat. En antaisi millekään taholle oikeutta siihen, PISTE. Puhun e-laskusta ja huomaan olleeni monellakin tapaa typerä.

 • 2.6.2015 14:00

  Pellolaisella Nils Henrikssonilla on jo yksi takuuvarma lomasuunnitelma. Nimittäin Energiapolarin 20-vuotisjuhlavuoden kilpailussa voitettu lomaviikko Pyhätunturin juurella.

 • 28.5.2015 14:34

  Nanoteknologian mikroskooppisen pienten rakenteiden avulla tuotteisiin voidaan tuoda aivan uusia ominaisuuksia ja säästää raaka-aineita.

 • 28.5.2015 14:05

  Muistatko, miltä sähköpylväät näyttivät ja kuinka muhkea olikaan vuosikymmenten takainen jääkaappi? Suomesta löytyy mainioita retkikohteita, joissa voi tutustua sähkön tuotannon ja laitteiden historiaan.

 • 20.5.2015 12:22

  Tulvavedet aiheuttavat monilla paikkakunnilla vahinkoja. Samalla menetetään kymmenien miljoonien eurojen arvosta energiaa. Uusien tulva-altaiden rakentaminen ja järvien säännöstelykäytäntöjen tarkentaminen parantaisi tilannetta.

 • 6.5.2015 15:00

  Vain kaksi kalaa pilkit järjestettiin jälleen kerran Kilpisjärvellä vapun aikaan. Voittajakin saatiin selville pilkkimällä, ei tarvinnut arpoa palkintoja. Kisan tiimellyksessä tai siitä huolimatta paloi eräs paikallinen rakennus. Tämä rakennus sattui olemaan rakennus jossa Kilpisjärven koulu pitää majapaikkaansa.

 • 21.4.2015 15:53

  Sähkölämmityksen paras puoli on se, että se muuntuu näppärästi kaikenlaisiin tarpeisiin. Se kykenee myös joustamaan nopeasti tunnin tarkkuudella silloin, kun energian hinta on korkealla. Kykyä muuntautua tarvitaankin paljon, kun talojen ominaiskulutukset pienenevät koko ajan kiristyvien rakentamismääräysten myötä.

 • 13.4.2015 9:51

  Imureista tunnettu Dyson laajentaa liiketoimintaansa valaisimiin. James Dysonin pojan Jake Dysonin suunnittelemissa Jake Dyson led-valaisimissa on tehokas viilennysjärjestelmä, joka takaa LED-valoille yli 35 vuoden käyttöiän.

Energiapolarin edullinen sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Energiapolarista saat edullisen sähkösopimuksen ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta kaikkialle Suomeen. Tule meille, hoidamme puolestasi kaikki sähkönmyyjän vaihtoon liittyvät asiat. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin sähkön hintaa ja kilpailuttamista koskeviin kysymyksiisi.

Energiansäästö ja ympäristöystävälliset sähkösopimukset ovat meille tärkeitä. Siksi saat aina ilmaiseksi asiantuntevaa energianeuvontaa. Tunnin tarkkuudella hinnoiteltava pörssisähkö on mitä parhain tapa ryhtyä säästämään sähkölaskussa. Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen!

 

Osta sähköä »


Sähkösopimus yritykselle »


LAPIN_BIO+.png
Lapin Takuu on lappilaisille tarjottava edullinen määräaikainen sähkösopimus Polar Spot on energiatehokas ja hinnaltaan järkevä sähkösopimus
 

rakentajalle.png
muuttajalle.png
Energiapolar_etusivu_uutiskirje12.gif