Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,054 snt/kWh
Sivukartta
Lapin Energianeuvonta
Kilpailut
online.png

Asiakaspolar ja tiedotteet

 • 27.4.2017 14:36

  Kevätpuuhien listalle kannattaa lisätä ilmanvaihtolaitteiden puhdistus. Kuiva ilma nostaa katupölyn ilmanvaihtokoneisiin: niiden puhtaanapito varmistaa sisäilman raikkauden ja energiankulutuksen säilymisen ennallaan.

 • 25.4.2017 8:55

  Taloyhtiöiden hallitusten kannattaa varautua sähköajoneuvojen yleistymiseen ja huomioida latauspisteiden rakentaminen hyvissä ajoin. Osana yhteisrahoitteista projektia Motiva on julkaissut videon, joka neuvoo taloyhtiöitä alkuun latauspisteiden rakentamisessa.

 • 24.4.2017 15:28

  Kohta on nakkien ja perunasalaatin aika. Siis tänäkin vuonna? Ehkä vaihteeksi voisi tehdä jotain muuta pientä suolapalaa – lohileipiä, avokadoleipiä tai vaikkapa sillimurskaleipiä talon tapaan.

 • 21.4.2017 10:56

  Viimeistään nyt kannattaa luonnonvalo ottaa hyötykäyttöön.

 • 19.4.2017 9:49

  Jokaiselle uudisrakennukselle on pitänyt laatia huoltokirja. Hyvä kiinteistönpitotapa edellyttäisi sitä vanhoissakin rakennuksissa, mutta käytännössä niitä ei juurikaan ole ainakaan vanhemmissa pientaloissa. Uusi sähköinen huoltokirja olisi tähän ratkaisu.

 • 27.2.2017 9:00

  Edellisen Asiakaspolar lehden 4/2016 parhaaksi jutuksi äänestettiin Lokan Tekojärven merikotkat.

 • 24.2.2017 13:14

  Monilla ihmisillä on mainosten luomat hyvin ruusuiset käsitykset siitä, kuinka edullista itse esimerkiksi aurinkopaneelein tuotettu sähkö on.

 • 24.2.2017 12:56

  Sähkösopimuksia on monenlaisia, eikä aina ole helppoa päättää mikä olisi se järkevin ja mieluisin juuri meille. Toinen arvostaa pitkää ja tasaista hintaa, toinen haluaa ottaa pientä riskiä ja elää hetkessä. Kolmas ei halua kumpaakaan vaan valitsee niiden välistä. Me kokosimme yhteen kaikki Energiapolarin sähkösopimusten ominaisuudet.

 • 24.2.2017 10:18

  Kotitalous voi tuottaa sähköä omaan käyttöönsä ja myydä ylituotannon sähkönmyyntiyhtiölle. Mutta kuinka kannattavaa se on?

 • 24.2.2017 9:39

  Lapin vesistöissä pilkittäessä saaliiksi tulee vain ruokakaloja. Olipa koukussa rautu tai hauki, kummastakin voi saada aikaan herkullisen aterian oikeilla valmistusmenetelmillä.

#energiapolar - edullinen sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Energiapolar on ainoa lappilainen sähkönmyyjä. Meiltä saat edullisen sähkösopimuksen ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta kaikkialle Suomeen.

Tule meille, hoidamme puolestasi kaikki sähkönmyyjän vaihtoon liittyvät asiat. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin sähkön hintaa ja kilpailuttamista koskeviin kysymyksiisi.

Energiansäästö ja ympäristöystävälliset sähkösopimukset ovat meille tärkeitä. Siksi saat aina ilmaiseksi asiantuntevaa energianeuvontaa. Tunnin tarkkuudella hinnoiteltava pörssisähkö on mitä parhain tapa ryhtyä säästämään sähkölaskussa.

Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen!