Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,466 snt/kWh
Sivukartta
Lapin Energianeuvonta
Kilpailut
online.png

Asiakaspolar ja tiedotteet

 • 16.1.2017 9:43

  Renault on sähköautoissa Euroopan ykkönen, jonka kumulatiivinen myynti ylitti viime syksynä 100 000 kappaleen rajan. Vuodesta 2010 alkaen Renault on myynyt kaikkina vuosina Euroopassa enemmän sähköautoja kuin mikään muu valmistaja. Henkilöautoissa eniten myyty malli on Zoe ja pakettiautoissa Kangoo Z.E. on markkinajohtaja.

 • 13.1.2017 14:20

  Lappilainen sähkön myyntiyhtiö Energiapolar Oy ja talotekniikan suunnittelu- ja konsultointipalveluita tarjoava Granlund Rovaniemi Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen ja tarjoavat yhdessä energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä palveluita Pohjois-Suomessa. Kummallekin yritykselle tehokas energiankäyttö, energiansäästö ja ympäristöasiat ovat tärkeitä, joten yhteistyön käynnistäminen oli luontevaa.

 • 4.1.2017 9:46

  Koko Suomeen odotetaan kylmää säärintamaa, jonka taittuminen ei ainakaan vielä näy sääkartoilla. – Nyt kannattaa olla tarkkana kodin huonelämpötilojen säädössä, sillä kovana pakkaskuukautena lämmityslasku saattaa olla moninkertainen syyskuukauteen verrattuna, muistuttaa asiantuntija Sami Seuna Motiva Oy:stä.

 • 28.12.2016 14:57

  Omaa energiankulutusta on usein helppo vähentää jo omia toimintatapoja muuttamalla. Usein jo pienillä muutoksilla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä. Nyt on oikea hetki tehdä vaikka uuden vuoden lupaus energiankulutuksen vähentämiseksi.

 • 21.12.2016 12:41

  Autoteollisuus on ohjaamassa sähköautojen latausta kiinteistöissä erikseen sähköauton lataukseen tarkoitettuihin latauslaitteisiin. Latauslaite mahdollistaa nopean ja turvallisen latauksen sekä toimii alustana älykkäille energiapalvelulle.

 • 21.12.2016 10:10

  Maistuisiko luumu-rusinakiisseli riisipuuron kanssa tai vaikkapa vaniljarahkan lisukkeena. Kiisselin voi valmistaa helposti vaikkapa mikrossa tai tehosoittimella.

 • 14.12.2016 16:30

  Me energiapolarissa luovuimme jo vuosia sitten yhteistyökumppaneiden joulutervehdyksistä. Joululahjavarat käytetään yksiomaan hyvän tekemiseen ja lappilaiseen tarpeeseen.

 • 14.12.2016 10:58

  Tuore energia-asennetutkimus osoittaa, että suuri osa suomalaisista asettaa päästövähennykset ja ilmastonmuutoksen hillinnän ilmasto- ja energiapolitiikan tärkeimmäksi tavoitteeksi.

 • 5.12.2016 10:42

  Sähkömarkkinoilla on menossa merkittävä murros kohti uusiutuvaa sähköjärjestelmää, aiheuttaen haasteita sähkötehon riittävyydelle. Sähkötehon riittävyys on laskennallisesti heikentynyt viime vuosina, mutta toistaiseksi sähkömarkkinat ovat varmistaneet hyvin sähkötehon riittävyyden Suomessa.

 • 3.12.2016 10:00

  Tavallinen ihminen, sähköasennusalaan kouluttautumaton maallikko, saa laillisesti itse tehdä vain hyvin pienimuotoisia sähköasennuksia. Niitäkään ei kannata tehdä, jos ei ole varma osaamisestaan. Sähkömies tekee työn oikein ja katsoo, etteivät sähköasennukset aiheuta vaaraa käyttäjilleen.

 • 2.12.2016 13:39

  Uudisrakennuksista yli 60 prosenttia lämpenee kaukolämmöllä. Kaukolämmityksen suosio on jatkunut vakaana jo monta vuosikymmentä.

 • 30.11.2016 14:47

  Paras Juttu äänestyksessä eniten ääniä saivat jutut: Pidennä parvekkeen tai terassin käyttökautta lämmityksellä ja Säästöhaasteessa Esko Valtaoja.

 • 29.11.2016 14:35

  Kokenut sähkömies, Rovakaira Oy:n toimitusjohtajan työstä kahdeksan vuotta sitten eläkkeelle jäänyt insinöörineuvos Hannu Haase maksaa kuluttamastaan sähköstä hintaa, joka on sidottu sähköpörssin tuntihintaan.

 • 29.11.2016 14:35

  Sodankylän kunnassa sijaitsevaa Lokan kylää voidaan hyvällä pitää syyllä Lapin merikotkakeskuksena. Tekojärven yläpuolella voi nähdä leijailemassa samanaikaisesti useita uljaita kotkia. Kevättalvella jäällä voi olla yhtä aikaa yli kymmenen yksilöä.

 • 29.11.2016 14:34

  Edellisessä numerossa pyysimme teiltä palautetta lehdestämme. Saimmekin sitä ilahduttavan runsain mitoin. Suuret kiitokset kaikille vastanneille! Asiakkaiden mielipiteillä on suuri merkitys lehden linjaan, juttuaiheisiin ja ilmestymistiheyteen.

#energiapolar - edullinen sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Energiapolar on ainoa lappilainen sähkönmyyjä. Meiltä saat edullisen sähkösopimuksen ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta kaikkialle Suomeen.

Tule meille, hoidamme puolestasi kaikki sähkönmyyjän vaihtoon liittyvät asiat. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin sähkön hintaa ja kilpailuttamista koskeviin kysymyksiisi.

Energiansäästö ja ympäristöystävälliset sähkösopimukset ovat meille tärkeitä. Siksi saat aina ilmaiseksi asiantuntevaa energianeuvontaa. Tunnin tarkkuudella hinnoiteltava pörssisähkö on mitä parhain tapa ryhtyä säästämään sähkölaskussa.

Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen!