Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,487 snt/kWh
Sivukartta
Lapin Energianeuvonta
Kilpailut
online.png

Asiakaspolar ja tiedotteet

 • 11.8.2017 11:22

  Älä hanki turhaa ruokaa ja säilytä ruoka oikein ja energiataloudellisesti, säästät sekä rahaa että luontoa.

 • 28.7.2017 10:55

  Energiatehokkaaseen valaistukseen ohjaava lainsäädäntö on poistanut markkinoilta energiatehottomat lampputyypit, kuten elohopealamput, jotka ovat hyvin yleisiä taloyhtiöiden ulkovalaistuksessa. Tämän myötä valaisimien uudistustarve tulee ajankohtaiseksi lähiaikoina monessa taloyhtiössä.

 • 14.7.2017 11:08

  Lämpötilojen noustessa joutuvat kylmälaitteet kovemmalle. Kuumassa kylmälaitteet tekevät enemmän töitä pitääkseen ruuat ja pakasteet kylminä.

 • 5.7.2017 15:10

  Lapissa on paljon nuoria urheilijoita ja saamme olla seuraamassa osan heidän tarinoitaan. Tässä jutussa Julius kertoo mietteitä viime viikonlopun RMC Finland sarjan osakilpailusta.

 • 4.7.2017 15:38

  Yhtä paljon ääniä saivat jutut: ”Kasvata oma sato kasvihuoneessa” ja ”Sähkögrillillä grilliherkut siististi ja turvallisesti”.

 • 30.6.2017 11:10

  Sähkölaitteet aiheuttavat noin 30 prosenttia kodin sähkönkulutuksesta. Ostopäätöksellä on kauaskantoisia vaikutuksia, sillä laitteen käyttökustannukset saattavat kohota jopa suuremmiksi kuin sen hankintahinta.

 • 20.6.2017 10:02

  Ikkunoiden pesu voi olla varsin mukavaakin kun siihen ottaa reippaan ja iloisen asenteen ja hyvillä välineillä niin kuin muissa kodin töissä homma sujuu kätevästi.

 • 12.6.2017 9:46

  Lähi- ja luomuruoat ovat trendikkäitä. Siitä voi pistää vielä askeleen paremmaksi talttumalla tulinen ja luonnonvarainen kotipihan nokkonen hauduttamalla. Sähköliedellä saa valmistettua monenlaisia nokkosherkkuja.

 • 9.6.2017 9:20

  Valaistukseen on viime vuosina tullut runsaasti energiatehokkaita vaihtoehtoja. Led-valaistus on vaihtoehto, josta löytyy energiatehokas vaihtoehto kodin valaisimiin.

 • 6.6.2017 15:00

  Energiapolar Oy ryhtyy edistämään aurinkosähköä Lapissa yhteistyökumppaninaan Lapin Akkumaailma Oy. Yhteistyö merkitsee asiakkaille luotettavia ja nopeita toimituksia sekä edullisia hintoja. Yhteistyö takaa Energiapolarin sähköasiakkaille 10% alennuksen kotitalouksien aurinkosähköjärjestelmistä.

#energiapolar - edullinen sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Energiapolar on ainoa lappilainen sähkönmyyjä. Meiltä saat edullisen sähkösopimuksen ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta kaikkialle Suomeen.

Tule meille, hoidamme puolestasi kaikki sähkönmyyjän vaihtoon liittyvät asiat. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin sähkön hintaa ja kilpailuttamista koskeviin kysymyksiisi.

Energiansäästö ja ympäristöystävälliset sähkösopimukset ovat meille tärkeitä. Siksi saat aina ilmaiseksi asiantuntevaa energianeuvontaa. Tunnin tarkkuudella hinnoiteltava pörssisähkö on mitä parhain tapa ryhtyä säästämään sähkölaskussa.

Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen!