Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 3,981 snt/kWh
Sivukartta
Kilpailut
online.png
 • 27.5.2015 16:36

  Energiapolarin 20. juhlavuoden aikana arvotaan kaikkien sähkösopimusasiakkaiden kesken mieluisia palkintoja. Jo 31 onnellista asiakasta on voittanut jonkun palkinnon. Kevään pääpalkinto lomaviikko Pyhätunturilla lähti Pelloon.

 • 20.5.2015 12:22

  Tulvavedet aiheuttavat monilla paikkakunnilla vahinkoja. Samalla menetetään kymmenien miljoonien eurojen arvosta energiaa. Uusien tulva-altaiden rakentaminen ja järvien säännöstelykäytäntöjen tarkentaminen parantaisi tilannetta.

 • 6.5.2015 15:00

  Vain kaksi kalaa pilkit järjestettiin jälleen kerran Kilpisjärvellä vapun aikaan. Voittajakin saatiin selville pilkkimällä, ei tarvinnut arpoa palkintoja. Kisan tiimellyksessä tai siitä huolimatta paloi eräs paikallinen rakennus. Tämä rakennus sattui olemaan rakennus jossa Kilpisjärven koulu pitää majapaikkaansa.

 • 21.4.2015 15:53

  Sähkölämmityksen paras puoli on se, että se muuntuu näppärästi kaikenlaisiin tarpeisiin. Se kykenee myös joustamaan nopeasti tunnin tarkkuudella silloin, kun energian hinta on korkealla. Kykyä muuntautua tarvitaankin paljon, kun talojen ominaiskulutukset pienenevät koko ajan kiristyvien rakentamismääräysten myötä.

 • 13.4.2015 9:51

  Imureista tunnettu Dyson laajentaa liiketoimintaansa valaisimiin. James Dysonin pojan Jake Dysonin suunnittelemissa Jake Dyson led-valaisimissa on tehokas viilennysjärjestelmä, joka takaa LED-valoille yli 35 vuoden käyttöiän.

 • 30.3.2015 12:48

  Tänä vuonna käynnistyneellä Uusi energia -akatemiaohjelmalla haetaan ratkaisuja energia-alan tulevan muutoksen hallintaan. Suomen Akatemian uudessa ohjelmassa luodaan tulevaisuuden malleja energian tuotantoon ja kulutukseen, haetaan ratkaisuja parempiin energiapalveluihin kuluttajille ja tutkitaan mahdollisuuksia hallittuun ja kestävään energiajärjestelmän joustoon ja hajauttamiseen.

 • 11.3.2015 14:15

  Iltasanomat kiinnittää 11.3. huomiota ajankohtaiseen ongelmaan. Kuluttajia huijataan halvoilla hinnoilla ja epämääräisillä tarjouksilla hankkimaan sähköä yrityksiltä, joiden toimintatavat eivät kestä lähempää tarkastelua.

 • 26.2.2015 14:02

  Rovaniemeläisen Pitkäsen perheen omakotitalossa vaihdettiin viime vuoden lopulla lämmitysjärjestelmää. Aikaisemman varaavan lattialämmityksen sijaan talo lämpiää nyt sähköpattereilla.

 • 26.2.2015 13:47

  Rovaniemeläinen Jukka Leskelä alkoi seurata entistä tiiviimmin sähkönkulutustaan saadakseen säästettyä rikkoutuneen lieden hinnan. Säästötoimenpiteet eivät kuitenkaan jääneet tähän: sähkönkulutuksen online-seuraamisesta on tullut miehelle eräänlainen harrastus.

 • 26.2.2015 13:12

  Energiapolar tarjoaa nyt myös kotitalousasiakkailleen mahdollisuuden ostaa sähköä pörssihintaan. Polar Spot -sopimuksessa sähkön hinta seuraa markkinahintaa suoraviivaisesti. Ja mikäpä on seuratessa, sillä markkinahinta on ollut erittäin edullinen pitkään.

 • 26.2.2015 13:03

  Energiapolar ja Rovaniemen Energia -konserni tehostavat asiakasviestintää uudella sähköisellä Asiakaspolar -lehdellä. Paitsi lehden asiakas saa tällöin käyttöönsä myös entistä laajemmin ja enemmän yleistä ajankohtaista tietoa energia-alasta.

 • 26.2.2015 12:44

  Rovaniemen kaupunki valitsi viime syksynä vuoden urheilijaksi koira- ja valjakkohiihtäjä Vesa-Pekka Jurvelinin, joka voitti viisi MM-mitalia viime vuonna. Tulevat MM-kisat käydään Saksassa ja Jurvelin lähtee puolustamaan kultaa hyvillä mielin.

 • 26.2.2015 12:41

  Energiaunioni on komission näkemys toimivasta eurooppalaisesta energiajärjestelmästä. Linjaukset kattavat kaikki energiapolitiikan osa-alueet.

 • 26.2.2015 10:24

  Energiapolarille asiakastyytyväisyys on elinehto. Vuodesta 2008 asti olemme keränneet asiakkailta säännöllistä palautetta asiakaskohtaamisista.

 • 26.2.2015 10:14

  Moni asiakas muuttaa vuoden aikana. Muuttoilmoitus tehdään aina sähkön myyjälle eli Energiapolar Oy:lle, joka välittää tiedon verkkoyhtiölle.

Energiapolarin edullinen sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Energiapolarista saat edullisen sähkösopimuksen ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta kaikkialle Suomeen. Tule meille, hoidamme puolestasi kaikki sähkönmyyjän vaihtoon liittyvät asiat. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin sähkön hintaa ja kilpailuttamista koskeviin kysymyksiisi.

Energiansäästö ja ympäristöystävälliset sähkösopimukset ovat meille tärkeitä. Siksi saat aina ilmaiseksi asiantuntevaa energianeuvontaa. Tunnin tarkkuudella hinnoiteltava pörssisähkö on mitä parhain tapa ryhtyä säästämään sähkölaskussa. Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen!

 

Osta sähköä »


Sähkösopimus yritykselle »


LAPIN_BIO+.png
Lapin Takuu on lappilaisille tarjottava edullinen määräaikainen sähkösopimus Polar Spot on energiatehokas ja hinnaltaan järkevä sähkösopimus
 

rakentajalle.png
muuttajalle.png
Energiapolar_etusivu_uutiskirje12.gif