Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,378 snt/kWh
Sivukartta
Lapin Energianeuvonta
Kilpailut
online.png

Asiakaspolar ja tiedotteet

 • 16.2.2017 9:05

  Oikea säilytyslämpötila ja oikeat säilytysolosuhteet ovat ensiarvoisen tärkeitä ruokien säilyvyyden kannalta. Tämä pätee sekä valmiiseen ruokaan että raaka-aineisiin.

 • 15.2.2017 14:01

 • 9.2.2017 14:41

  Valon puute talven pimeinä kuukausina johtaa siihen, että ​moni suomalainen kokee itsensä ​​alakuloiseksi. Luonnonvalon lisäksi myös sisävalaistus vaikuttaa ihmisten energiatasoihin ja riittävällä valaistuksella voidaankin vähentää väsymystä ja lisätä päivittäistä hyvinvointia. Sopiva valaistus huoneessa on tärkeää hyvinvoinnille.

 • 3.2.2017 11:14

  Energiatehokkaaseen valaistukseen ohjaava lainsäädäntö on poistanut markkinoilta energiatehottomat lampputyypit, kuten elohopealamput, jotka ovat hyvin yleisiä taloyhtiöiden ulkovalaistuksessa. Tämän myötä valaisimien uudistustarve tulee ajankohtaiseksi lähiaikoina monessa taloyhtiössä.

 • 23.1.2017 9:22

  Mistä koostuu tulevaisuuden hyvinvointi? Arkipäivän sujumisesta, yhteiskunnan toimivuudesta, turvallisuudesta ja mukavuudesta. Tähän tarvitaan energiaa, jonka monikäyttöisin muoto on sähkö.

 • 23.1.2017 9:19

  Sähkön käyttö lisääntyy ja monipuolistuu tulevaisuudessa tavalla, joka saa takavuosien scifi-elokuvatkin kalpenemaan. Näin ennakoi Sähköturvallisuuden Edistämiskeskus ry:n (STEK) toimitusjohtaja Timo Kekkonen ja viittaa sähköistysalan omaan vasta päivitettyyn Hyvinvointia sähköllä -visioon.

 • 16.1.2017 9:43

  Renault on sähköautoissa Euroopan ykkönen, jonka kumulatiivinen myynti ylitti viime syksynä 100 000 kappaleen rajan. Vuodesta 2010 alkaen Renault on myynyt kaikkina vuosina Euroopassa enemmän sähköautoja kuin mikään muu valmistaja. Henkilöautoissa eniten myyty malli on Zoe ja pakettiautoissa Kangoo Z.E. on markkinajohtaja.

 • 13.1.2017 14:20

  Lappilainen sähkön myyntiyhtiö Energiapolar Oy ja talotekniikan suunnittelu- ja konsultointipalveluita tarjoava Granlund Rovaniemi Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen ja tarjoavat yhdessä energiatehokkuuden parantamiseen tähtääviä palveluita Pohjois-Suomessa. Kummallekin yritykselle tehokas energiankäyttö, energiansäästö ja ympäristöasiat ovat tärkeitä, joten yhteistyön käynnistäminen oli luontevaa.

 • 4.1.2017 9:46

  Koko Suomeen odotetaan kylmää säärintamaa, jonka taittuminen ei ainakaan vielä näy sääkartoilla. – Nyt kannattaa olla tarkkana kodin huonelämpötilojen säädössä, sillä kovana pakkaskuukautena lämmityslasku saattaa olla moninkertainen syyskuukauteen verrattuna, muistuttaa asiantuntija Sami Seuna Motiva Oy:stä.

 • 28.12.2016 14:57

  Omaa energiankulutusta on usein helppo vähentää jo omia toimintatapoja muuttamalla. Usein jo pienillä muutoksilla voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä. Nyt on oikea hetki tehdä vaikka uuden vuoden lupaus energiankulutuksen vähentämiseksi.

 • 14.12.2016 16:30

  Me energiapolarissa luovuimme jo vuosia sitten yhteistyökumppaneiden joulutervehdyksistä. Joululahjavarat käytetään yksiomaan hyvän tekemiseen ja lappilaiseen tarpeeseen.

 • 30.11.2016 14:47

  Paras Juttu äänestyksessä eniten ääniä saivat jutut: Pidennä parvekkeen tai terassin käyttökautta lämmityksellä ja Säästöhaasteessa Esko Valtaoja.

 • 29.11.2016 14:35

  Kokenut sähkömies, Rovakaira Oy:n toimitusjohtajan työstä kahdeksan vuotta sitten eläkkeelle jäänyt insinöörineuvos Hannu Haase maksaa kuluttamastaan sähköstä hintaa, joka on sidottu sähköpörssin tuntihintaan.

 • 29.11.2016 14:35

  Sodankylän kunnassa sijaitsevaa Lokan kylää voidaan hyvällä pitää syyllä Lapin merikotkakeskuksena. Tekojärven yläpuolella voi nähdä leijailemassa samanaikaisesti useita uljaita kotkia. Kevättalvella jäällä voi olla yhtä aikaa yli kymmenen yksilöä.

 • 29.11.2016 14:34

  Edellisessä numerossa pyysimme teiltä palautetta lehdestämme. Saimmekin sitä ilahduttavan runsain mitoin. Suuret kiitokset kaikille vastanneille! Asiakkaiden mielipiteillä on suuri merkitys lehden linjaan, juttuaiheisiin ja ilmestymistiheyteen.

#energiapolar - edullinen sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Energiapolar on ainoa lappilainen sähkönmyyjä. Meiltä saat edullisen sähkösopimuksen ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta kaikkialle Suomeen.

Tule meille, hoidamme puolestasi kaikki sähkönmyyjän vaihtoon liittyvät asiat. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin sähkön hintaa ja kilpailuttamista koskeviin kysymyksiisi.

Energiansäästö ja ympäristöystävälliset sähkösopimukset ovat meille tärkeitä. Siksi saat aina ilmaiseksi asiantuntevaa energianeuvontaa. Tunnin tarkkuudella hinnoiteltava pörssisähkö on mitä parhain tapa ryhtyä säästämään sähkölaskussa.

Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen!