Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,643 snt/kWh
Sivukartta

Energiapolar on luotettava lappilainen sähkönmyyjä

Energiapolarin asiakkaana saat meiltä edullista sähköä ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta, Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin kysymyksiisi sähkön hinnasta, sähkösopimusten kilpailuttamisesta ja energiatehokkuudesta.

Sähkönmyynnin toimitusvelvollinen alueemme kattaa seuraavien verkkoyhtiöiden jakelualueet: Rovakaira Oy, Rovaniemen Energia Oy, Tornionlaakson Sähkö Oy, Koillis-Lapin Sähkö Oy, Tunturiverkko Oy, Muonion Sähköosuuskunta, Enontekiön Sähkö Oy ja Pellon Sähkö Oy.

rakentajalle.png   online.png
muuttajalle.png
  Asiakaspolar
Energiapolar_etusivu_uutiskirje12.gif
                       
 
  • 16.4.2014

    Puhelinmyynnissä tarkkana - tiedä mitä vertaat

    Sähkösopimus ei ole helpoimpia tuotteita keskusteltavaksi puhelimessa. Pelkkä hinta tai luvattu säästö ei riitä edullisuuden arvioimiseen, sillä sopimukseen saattaa liittyä monimutkaisia hinnanmuutosehtoja. Valistunut asiakas vaatii ja tutustuu ensin kirjallisesti saamiinsa ehtoihin, vertailee hinnat faktojen perusteella ja tekee päätöksenä vasta sen jälkeen. Jos vähänkään epäilee, että on tullut vedätetyksi puhelinmyynnissä, kannattaa toimia nopeasti. Sopimus on peruttava kahden viikon kuluessa puhelinmyyjän soitosta.

  • 26.2.2014

    Energiapolar palkitsi parhaita asiakaspalvelijoita ja palveluyhtiöitä

    Asiakaspalvelun laatupalkinnot jaettiin koulutuspäivien yhteydessä Luostolla. Hyvästä asiakaspalvelutyöstä palkinnon sai kaikkiaan 11 lappilaista henkilöä ja kolme palveluyhtiötä. Laatupalkinnon perusteena on todellisista palvelutapahtumista kerätty asiakkaan antama palaute.