Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 3,898 snt/kWh
Sivukartta
Kilpailut
online.png
 • 21.4.2015 15:53

  Sähkölämmityksen paras puoli on se, että se muuntuu näppärästi kaikenlaisiin tarpeisiin. Se kykenee myös joustamaan nopeasti tunnin tarkkuudella silloin, kun energian hinta on korkealla. Kykyä muuntautua tarvitaankin paljon, kun talojen ominaiskulutukset pienenevät koko ajan kiristyvien rakentamismääräysten myötä.

 • 13.4.2015 9:51

  Imureista tunnettu Dyson laajentaa liiketoimintaansa valaisimiin. James Dysonin pojan Jake Dysonin suunnittelemissa Jake Dyson led-valaisimissa on tehokas viilennysjärjestelmä, joka takaa LED-valoille yli 35 vuoden käyttöiän.

 • 30.3.2015 12:48

  Tänä vuonna käynnistyneellä Uusi energia -akatemiaohjelmalla haetaan ratkaisuja energia-alan tulevan muutoksen hallintaan. Suomen Akatemian uudessa ohjelmassa luodaan tulevaisuuden malleja energian tuotantoon ja kulutukseen, haetaan ratkaisuja parempiin energiapalveluihin kuluttajille ja tutkitaan mahdollisuuksia hallittuun ja kestävään energiajärjestelmän joustoon ja hajauttamiseen.

 • 11.3.2015 14:15

  Iltasanomat kiinnittää 11.3. huomiota ajankohtaiseen ongelmaan. Kuluttajia huijataan halvoilla hinnoilla ja epämääräisillä tarjouksilla hankkimaan sähköä yrityksiltä, joiden toimintatavat eivät kestä lähempää tarkastelua.

 • 26.2.2015 14:02

  Rovaniemeläisen Pitkäsen perheen omakotitalossa vaihdettiin viime vuoden lopulla lämmitysjärjestelmää. Aikaisemman varaavan lattialämmityksen sijaan talo lämpiää nyt sähköpattereilla.

 • 26.2.2015 13:47

  Rovaniemeläinen Jukka Leskelä alkoi seurata entistä tiiviimmin sähkönkulutustaan saadakseen säästettyä rikkoutuneen lieden hinnan. Säästötoimenpiteet eivät kuitenkaan jääneet tähän: sähkönkulutuksen online-seuraamisesta on tullut miehelle eräänlainen harrastus.

 • 26.2.2015 13:12

  Energiapolar tarjoaa nyt myös kotitalousasiakkailleen mahdollisuuden ostaa sähköä pörssihintaan. Polar Spot -sopimuksessa sähkön hinta seuraa markkinahintaa suoraviivaisesti. Ja mikäpä on seuratessa, sillä markkinahinta on ollut erittäin edullinen pitkään.

 • 26.2.2015 13:03

  Energiapolar ja Rovaniemen Energia -konserni tehostavat asiakasviestintää uudella sähköisellä Asiakaspolar -lehdellä. Paitsi lehden asiakas saa tällöin käyttöönsä myös entistä laajemmin ja enemmän yleistä ajankohtaista tietoa energia-alasta.

 • 26.2.2015 12:44

  Rovaniemen kaupunki valitsi viime syksynä vuoden urheilijaksi koira- ja valjakkohiihtäjä Vesa-Pekka Jurvelinin, joka voitti viisi MM-mitalia viime vuonna. Tulevat MM-kisat käydään Saksassa ja Jurvelin lähtee puolustamaan kultaa hyvillä mielin.

 • 26.2.2015 12:41

  Energiaunioni on komission näkemys toimivasta eurooppalaisesta energiajärjestelmästä. Linjaukset kattavat kaikki energiapolitiikan osa-alueet.

 • 26.2.2015 10:24

  Energiapolarille asiakastyytyväisyys on elinehto. Vuodesta 2008 asti olemme keränneet asiakkailta säännöllistä palautetta asiakaskohtaamisista.

 • 26.2.2015 10:14

  Moni asiakas muuttaa vuoden aikana. Muuttoilmoitus tehdään aina sähkön myyjälle eli Energiapolar Oy:lle, joka välittää tiedon verkkoyhtiölle.

 • 26.2.2015 8:30

  Esineiden internetissä verkkoon menevät niin vaatteet, kiinteistöt kuin kaivoskoneetkin.

 • 26.2.2015 8:12

  Sähköä tuotiin viime vuonna Suomeen enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Sähkön nettotuonnin osuus Suomessa käytetystä sähköstä oli viime vuonna 21,6 prosenttia.

 • 26.2.2015 8:00

  Sisustus- ja valaistussuunnittelija Hannakaisa Ukonaho nauttii kevätajasta ja valosta. Kevään mukana tulevat taas kauden tutut väriklassikot sekä uudet värisävyt. Ja ihanat viherkasvit.

Energiapolar on luotettava lappilainen sähkönmyyjä

 

Energiapolarin asiakkaana saat meiltä edullista sähköä ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta, Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin kysymyksiisi sähkön hinnasta, sähkösopimusten kilpailuttamisesta ja energiatehokkuudesta.

Sähkönmyynnin toimitusvelvollinen alueemme kattaa seuraavien verkkoyhtiöiden jakelualueet: Rovakaira Oy, Rovaniemen Energia Oy, Tornionlaakson Sähkö Oy, Koillis-Lapin Sähkö Oy, Tunturiverkko Oy, Muonion Sähköosuuskunta, Enontekiön Sähkö Oy ja Pellon Sähkö Oy.

 

Osta sähköä »


Sähkösopimus yritykselle »


LAPIN_BIO+.png
Lapin Takuu on lappilaisille tarjottava edullinen määräaikainen sähkösopimus Polar Spot on energiatehokas ja hinnaltaan järkevä sähkösopimus
 

rakentajalle.png
muuttajalle.png
Energiapolar_etusivu_uutiskirje12.gif