Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,12 snt/kWh
Sivukartta

Energiapolar on lappilaisten oma sähkönmyyjä

Energiapolarin asiakkaana saat luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta läheltä. Myymme sähköä mahdollisimman edullisesti ja aina vastuullisesti. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijaorganisaatio, joka vastaa kysymyksiisi sähkön hinnasta, sähkösopimusten kilpailuttamisesta ja energiatehokkuudesta.

Sähkönmyynnin toimitusvelvollinen alueemme kattaa seuraavien verkkoyhtiöiden jakelualueet: Rovakaira Oy, Rovaniemen Energia Oy, Tornionlaakson Sähkö Oy, Koillis-Lapin Sähkö Oy, Tunturiverkko Oy, Muonion Sähköosuuskunta, Enontekiön Sähkö Oy ja Pellon Sähkö Oy.
rakentajalle.png   online.png
muuttajalle.png
  Asiakaspolar
Energiapolar_etusivu_uutiskirje12.gif
                       
 
  • 16.4.2014

    Puhelinmyynnissä tarkkana - tiedä mitä vertaat

    Sähkösopimus ei ole helpoimpia tuotteita keskusteltavaksi puhelimessa. Pelkkä hinta tai luvattu säästö ei riitä edullisuuden arvioimiseen, sillä sopimukseen saattaa liittyä monimutkaisia hinnanmuutosehtoja. Valistunut asiakas vaatii ja tutustuu ensin kirjallisesti saamiinsa ehtoihin, vertailee hinnat faktojen perusteella ja tekee päätöksenä vasta sen jälkeen. Jos vähänkään epäilee, että on tullut vedätetyksi puhelinmyynnissä, kannattaa toimia nopeasti. Sopimus on peruttava kahden viikon kuluessa puhelinmyyjän soitosta.

  • 16.4.2014

    Energiapolar ottaa 20 lappilaista nuorta tutustumaan työelämään

    Energiapolar tarjoaa 20 lappilaiselle nuorelle mahdollisuuden tutustua työelämään ja tienata rahaa. Työllistäminen tapahtuu Elinkeinoelämän keskusliiton "Tutustu työelämään ja tienaa" suositusmallin mukaisesti. Jokainen pesti kestää 2 viikkoa ja on myyntityön harjoittelua. Sijoituspaikka on joku palvelupisteistämme. Rekrytointi alkaa pian osoitteessa www.energiapolar.fi. Seuraa nettisivujamme.