Edellisen kuukauden Polar Spot laskutushinta 4,803 snt/kWh
Sivukartta

enpo_20_vuotta_juhlatunnus.png
On onni olla Energiapolarin asiakas!

Katso Juhlavuoden arvonnat »

 

rakentajalle.png   online.png
muuttajalle.png
  Asiakaspolar
Energiapolar_etusivu_uutiskirje12.gif
                       
 

Energiapolar on luotettava lappilainen sähkönmyyjä

 

Energiapolarin asiakkaana saat meiltä edullista sähköä ja luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta, Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijoita ja osaamme vastata kaikkiin kysymyksiisi sähkön hinnasta, sähkösopimusten kilpailuttamisesta ja energiatehokkuudesta.

Sähkönmyynnin toimitusvelvollinen alueemme kattaa seuraavien verkkoyhtiöiden jakelualueet: Rovakaira Oy, Rovaniemen Energia Oy, Tornionlaakson Sähkö Oy, Koillis-Lapin Sähkö Oy, Tunturiverkko Oy, Muonion Sähköosuuskunta, Enontekiön Sähkö Oy ja Pellon Sähkö Oy.

 

Osta sähköä »


Sähkösopimus yritykselle »


LAPIN_BIO+.png
Lapin Takuu on lappilaisille tarjottava edullinen määräaikainen sähkösopimus Polar Spot on energiatehokas ja hinnaltaan järkevä sähkösopimus
 
  • 20.11.2014

    124 hyvää syytä olla Energiapolarin asiakas

    Energiapolar Oy täyttää 2015 pyöreät 20 vuotta. Sähköistä taivalta juhlitaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme isot arpajaiset, joihin kaikki kuluttaja-asiakkaamme osallistuvat automaattisesti. Kaikki 124 upeaa palkintoa ovat arvokkaita ja kaikille sopivia.

  • 20.10.2014

    Näin perut puhelimessa tehdyn sähkösopimuksen

    Nykyinen kuluttajansuoja on aiempaa heikompi puhelinmyynnin osalta. Asiakkaalla on vain 14 vrk puhelinsoitosta aikaa perua sopimus. Jos epäilee että myyjä on tulkinnut pyydetyn tarjouksen sopimukseksi niin pitää toimia nopeasti. Tässä lyhyesti ohjeita.